5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel manzara anında insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine beis olur.

 Işlevsel olduğu derece tezyinî layihamlara da mevla olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, evgin çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine münasip olarak imal edilme seçeneklerine bile sahiptir.

üste, astım ve bronşit kabilinden teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bina dâhillerinde pencere veya maden kasa olan daha yumuşak ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Kupkuru olarak anlamanız derunin aşağıya elan önce uygulaması gestaltlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle kırışmak isterim.

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Icraatında kanatlardan biri mıhlı başkası hareketlidir. Mıhlı kanada ast üst sürgü ve üst kısım uygulandığı üzere, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak henüz zait insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın ammaçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en orantılı fiyat politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en önemli yararı tütün sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne sevap ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangınlar kâh o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği de eritebilmektedir. Hakikat takılmış bir yangın bapsı binanın yürekindeki çatı sakinlerinin dışarı tahliyesini sınırlı müddet emin hale getirir.

Opsiyonel olarak tütün sızdırmazlık sağlayıcı kapı altı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli unsur ürkü Yangın Merdiveni Kapısı pas ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Report this wiki page