Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri süflidaki şekilde sıralanabilir:

Bina çışitalarında kullanılan baplar işçiliklevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar dâhileride sarılmış kalabilir.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima yaşamını anayasa kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yatay taban ve putrel elemanlarının oluşturduğu şekil Z harfine benzediği midein "Z Tipi Yangın Merdiveni" olarak adlandırılmaktadır. Z tipi yangın merdiveni özellikleri dundaki gibidir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleşen bu tür kapıların en kebir yararı yaman sızdırmaması ve belirli derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen Yangın Çıkış Kapısı bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları tasarruf kayranına gereğince, rengine gereğince evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması kötüdaki gibidir

Hamiş: Haberde adı sabık şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, referans olarak tasarlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım değildir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında mukannen periyotlarla bu gidişat denetleme edilmelidir. 

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet nöbetlemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında giranbaha bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yekûn çıkış yaygınliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki kullanma alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının vahit makrolikten geçen eş adetsına bölümü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden azca olanaksız.

Yangın Kapısı düzenırken nazarıitibar etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim cepheımızdan üretilen baplar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Report this wiki page